Köket rekommenderar
Vår köksmästare Salvatore Di Raffelle, född och uppvuxen i Napoli, med trettio års erfarenhet av det Italienska köket, rekommenderar just nu
Tartare di manzo con l'uovo (primi - förrätt) 165:-
Egenmald Oxfile, kapris, rödlök, cornichons, äggula & dijonsenap
Tagliata di Manzo con rucola 379:-
Grillad och trancherad Entrecote(hängmörad) på en ruccolabädd med hyvlad parmesan och tryffelsmör. Serveras med ugnsstekt klyftpotatis och morötter i rosmarin och vitlök.
Linguine con Scampi al Limone 229:-
Pasta med scampi, babyspenat, ricotta ost, färsk citronjuice, vitlök, chili och vittvin.
Toppas av med citronzest.
Ossobuco con Risotto alla Milanese 235:-
Kalvlägg som först bräseras med silverlök, morot och selleri.
Sedan ugnsbakad på låg värme i flera timmar.
Till detta serveras en Saffransrisotto.